5.2.2018

Musiikki- ja yhteislauluilta

Kaikki kyläyhdistyksen oma kerhotoiminta on käyttäjille maksutonta, joskin toivomme osallistujien tukevan kyläyhdistystä vuosijäsenmaksulla. Katso lisää: Kyläyhdistyksen jäseneksi tai tukijaksi. On hyvä varata muutama kolikko kahvirahaa mukaan, sillä kahvit ja kahvileivät ovat tarjolla.

Musiikki- ja yhteislauluillat torstaisin. Syyskausi 1.12.22 asti. Kevätkausi 12.1. – 25.5.2023 ja syyskausi 17.8. – 30.11.2023. Entiset ja uudet soittajat ja laulajat tervetuloa ikivihreiden sävelien pariin! 

Villähteen pelimannit täyttivät 15 vuotta syksyllä 2021 

Villähteen pelimannien alkutahdit soitettiin vuonna 2006, kun paikalliset haitaristit löysivät harjoittelupaikan Erstan puukoululta Villähteen kyläyhdistyksen tiloista.

Villähteen pelimannit soittavat Erstan puukoululla torstaisin klo 17-19. Yleisö on mukana laulamassa ja kuuntelemassa yhteislauluja. Laulajia on ollut mukana runsaasti reilussa ystävähengessä.

Harjoituksissa on aina rento tunnelma. Pidämme yllä hyvää pelimannihenkeä.

Ohjelmisto on enimmäkseen vanhaa tanssimusiikkia, eli valssia, tangoa, humppaa, foxia, jenkkaa, beguinea ja cha chaa. Soitamme myös uudempia iskelmiä ja laulusolistien omaa ohjelmaa.

Esiinnymme Villähteen kyläyhdistyksen järjestämillä kylämarkkinoilla kesällä. Muihin esiintymisiin kokoamme tarpeen mukaan 3-6-jäsenisen orkesterin.

Tiedustelut sähköposti villahde@gmail.com ja puh. 044 334 7703.

Vapaa pääsy. Väliajalla myynnissä kahvia ja pullaa.